Alle diensten

Planmatig schilderwerk maakt vaak meer dan 30% uit van het totale onderhoudsbudget van woningcorporaties, VVE’s en andere vastgoedeigenaren. Schilderwerk is immers regelmatig terugkerend werk in het meerjaren onderhoud.

Keuzes die op inkoopgebied worden gemaakt, zijn cruciaal. Laat u zich bij de inkoop vooral leiden door de hoogte van de kosten of kijkt u ook naar de lange termijn en de kwaliteit? Gaat u inkoper op prijs of kiest u voor het toenemende RGS?

Overvoorde Van Tilborg helpt u graag met het efficiënt inkopen van onderhoudsschilderwerk. Dat betekent dat wij kijken naar het totale proces: van voorbereiding, inkoop tot en met realisatie van het onderhoud. Voor u betekent dat dat u economisch bezig bent, grip krijgt op kwaliteit, het proces en de klanttevredenheid.

Wij kennen de taal van mensen die zich niet iedere dag in de schilders- en onderhoudswereld begeven én de taal van vakmensen. Daardoor zijn wij de ideale schakel en adviseur. Doordat wij regelmatig voor opdrachtgevers en samenwerkende partijen (RGS) prijzen- en systeemboeken opstellen, weten wij wat marktconforme prijzen zijn voor schilderwerk. Dat is natuurlijk een grote pré bij de partnerselectie.

inkoop schilderwerk

Schakel ons in voor:

  • Advies meest passende inkoopstrategie
  • Visie op gehele levenscyclus te onderhouden elementen
  • Opstellen uniforme specificaties
  • Werk inkopen tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden
  • Leveranciersbeoordeling
  • Offertes vergelijken en in heldere bewoordingen presenteren
  • Implementatie RGS
  • Ontwikkelen en verbeteren bestaande RGS trajecten

Onze werkwijze

Als eerste kijken we welke diensten en producten écht nodig zijn en aan welke eisen ze moeten voldoen. Vervolgens gaan we het inkoopproces in. Veel opdrachtgevers kopen nog steeds vrij traditioneel in, maar neigen naar andere vormen, zoals RGS. Daar komt onze expertise om de hoek kijken. Wij hanteren in de basis het inkoop portfoliomodel van Kraljic aangevuld met onze eigen expertise en ervaring. Met dit model helpen we opdrachtgevers slimmer inkopen en kosten besparen.

Het inkoopmodel ziet er als volgt uit

1-Infographic-inkoopmodel

2-hefboomproduct3-strategisch-product

4-routine-product5-knelpunt-product

Slim schilderwerk inkopen

Overvoorde Van Tilborg kan het gehele inkoopproces (geheel of gedeeltelijk) voor u uit handen nemen. Naast het inkopen van schilderwerk kunnen wij ook het schilderwerk begeleiden en het schilderwerk keuren.

Wilt u meer weten hoe wij voor u kosten besparen bij het inkopen van schilderwerk? Bel ons op 0416 65 10 32 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug.