Gebouwen en woningen zijn een kostbaar bezit. Extra belangrijk om te zorgen dat dit vastgoed zijn waarde behoudt. Of liever, stijgt in waarde. Dit kan door er goed voor te zorgen en goed onderhoud te plegen. Maar onderhoud is duur, complex en je hebt vaak te maken met meerdere partijen.

Daar komt het specialisme van Overvoorde Van Tilborg om de hoek kijken. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Opgericht in 2008. Met een team van vijf adviseurs bedienen wij woningcorporaties, grote onderhoudsbedrijven, VVE’s, particulieren en de juridische sector zoals rechtbanken en verzekeraars.

Wij helpen onze opdrachtgevers met onderhoudsmanagement, in beeld brengen van onderhoudsbehoeftes, uitvoeren van onafhankelijk onderzoek en het inkopen van schilderwerk. Voor welke dienst u ons ook inschakelt, het is onze drive uw verwachtingen te overtreffen.

Samenwerking, synergie en persoonlijke benadering zijn belangrijke kernbegrippen binnen ons bedrijf.

“De bedrijfsnaam draagt voor 50% mijn naam, Kees van Tilborg. De andere 50% is van mijn voormalig compagnon Dick Overvoorde. Vanaf 2014 is hij niet meer actief binnen het bedrijf."

Het graag samenwerken met verschillende mensen is mijn voornaamste drijfveer om ons bureau te laten groeien en bloeien. Daar ligt ook onze kracht;

''Persoonlijke betrokkenheid, constructief en duurzaam samenwerken, leidend tot efficiënt vastgoedonderhoud"

 

Willem van Oorschot is sinds de start in 2008 werkzaam bij OVT. In de huidige bezetting zijn we samen verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Kees van Tilborg, directeur eigenaar Overvoorde Van Tilborg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0416 65 10 32 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug.