U wilt uw woning in topconditie houden en besteedt hier veel aandacht aan. Het schilderen van uw woning laat u uitvoeren door een vakman. Maar wat als u een klacht heeft over het schilderwerk en de schilder u met een kluitje het riet in stuurt?

Overvoorde Van Tilborg heeft de oplossing. Als particulier kunt u bij ons een keuring aanvragen van het uitgevoerde schilderwerk. U heeft hiermee een objectieve beoordeling in handen.

Wij zorgen voor een onderbouwde beoordeling, waarbij de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk in beeld wordt gebracht. Indien nodig gaan wij het gesprek met de schilder aan om te beargumenteren waarom het werk verbeterd moet worden.

Particulier 2

Schakel ons in voor:

  • Objectieve beoordeling schilderwerk
  • Rapport met onderbouwde bevindingen in heldere taal
  • Maken van afspraken met uitvoerend schildersbedrijf
  • Controle herstelwerkzaamheden

Zekerheid

Soms zie je direct als afgeleverd schilderwerk niet goed is. Ook als leek. In de meeste gevallen, ziet het schilderwerk er op het eerste gezicht goed uit, maar als je kritisch met een deskundig oog kijkt, kan het toch tegenvallen. Dan is het fijn als een objectief deskundige met u meekijkt. Vooral als het om grote bedragen gaat. U wilt er de komende jaren immers geen omkijken meer naar hebben.

Met ons rapport weet u zeker dat uw geld goed besteed is of u heeft een goed document om de noodzakelijke herstelwerkzaamheden uit te laten voeren.

Verf test

Geschil oplossen

Loopt het contact met de vakman uit tot een geschil, waardoor u geen fatsoenlijke afspraken met het bedrijf kunt maken? Als objectief deskundige gaan wij het gesprek aan met het onderhoudsbedrijf. Wij kunnen met onze kennis van zaken precies uitleggen wat er mis is met het schilderwerk en afspraken maken zodat het wordt opgelost.

In vrijwel alle gevallen dat wij voor geschillen zijn ingeschakeld, zijn we tot een goede oplossing gekomen voor alle partijen. Ook in situaties dat het niet meer goed leek te komen.

 


Wij hebben honderden particulieren geholpen met een onafhankelijke keuring

Door het onafhankelijke keuringsrapport van ons net geschilderde huis, hadden we een sterk verhaal richting de vakschilder. We zagen zelf dat het niet goed was, echter met de onafhankelijke keuring van de expert kregen we puntsgewijs alle gebreken te zien die het schilderwerk had. Hierdoor was er geen discussie meer mogelijk en hebben we stappen kunnen ondernemen om er met de schilder uit te komen.

Lisette de Jong, Particulier huisbezitter

Indicatie kosten keuring schilderwerk

De kosten voor een standaard inspectie, inclusief onderbouwde rapportage, bedraagt € 545,00 exclusief BTW.

Keuring aanvragen

Vraag de keuring hieronder aan. U ontvangt vervolgens een opdrachtbevestiging met een gevraagde opleveringsdatum van het schilderwerk. Binnen 3-6 maanden na de opleveringsdatum voert Overvoorde Van Tilborg de eindkeuring uit. 

Heeft u vragen over het keuren van uitgevoerd schilderwerk? Bel ons op 0416 65 10 32 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug.