In december 2008 is Overvoorde Van Tilborg als onafhankelijk adviesbureau voor vastgoedonderhoud opgericht, dat is dus alweer 10 jaar geleden en dat mag gevierd worden.

Wij willen verwachtingen overtreffen

De afgelopen jaren hebben we met een team van vijf adviseurs onder andere woningcorporaties, grote onderhoudsbedrijven, VVE’s, particulieren en verzekeraars voorzien van advies op het gebied van vastgoedonderhoud. We zijn persoonlijk betrokken, gaan voor duurzame relaties en proberen altijd de verwachtingen te overtreffen. En dat inmiddels alweer 10 jaar lang. De tijd vliegt!

2019 is een feestjaar

Dit jaar staat helemaal in het teken van ons tienjarig bestaan en dat mag best gezien worden. Daarom hebben we dit hele jaar een speciaal jubileumlogo. Ook introduceren we dit feestjaar een vernieuwde website. De site hebben we in een nieuw jasje gestoken en het is nu nog makkelijker om de juiste informatie te vinden. Daarmee is de website weer helemaal van deze tijd.

De komende maanden staan er leuke acties op de planning om ons jubileum te vieren. We gaan er samen een mooi feestjaar van maken.

Benieuwd naar wat er allemaal op de agenda staat? Binnenkort vertellen we meer!