Onafhankelijk adviesbureau

Eind 2008 zijn Dick Overvoorde en Kees van Tilborg van start gegaan met een nieuw, onafhankelijk adviesbureau. Overvoorde Van Tilborg is gespecialiseerd in advisering en samenwerking binnen het vastgoedonderhoud.  Samen met een team van kundige en ervaren medewerkers leveren wij maatwerk dat naadloos aansluit op uw wensen.

De oprichters

Kees van Tilborg (directeur) en Dick Overvoorde leerden elkaar eind jaren 80 kennen bij Tollens Coatings. Daarna gingen ze allebei hun eigen weg binnen de advisering bij verschillende landelijke adviesbureaus. De wens om een eigen bedrijf te starten bracht ze weer bij elkaar. Hun brede ervaring en marktbekendheid vormen een solide basis.

Werkterrein

Bij aanvang richtte Overvoorde Van Tilborg zich op woningcorporaties, overheid, gemeentelijke instellingen, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen en beheerders van commercieel vastgoed. Door de ontwikkelingen in de onderhoudsmarkt is de focus meer komen te liggen op samenwerking. Hierdoor behoren ook (grotere) onderhoudsbedrijven tot onze klantenkring.

Wij staan klaar om u als klant te ondersteunen, uw kennis te verbreden en uw vaardigheden te vergroten. Daarbij staan persoonlijke betrokkenheid en interactie met onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Met als uiteindelijk doel: een constructieve en duurzame samenwerking die goed is voor alle betrokken partijen.