Vorige ◁ | ▷ Volgende

Onafhankelijke onderzoeken worden veelal aangevraagd bij een geschil tussen partijen. Een geschil kan ontstaan door verschil van (technisch) inzicht maar ook op basis van juridische gronden. De onafhankelijke status van ons bedrijf waarborgt een gedegen en betrouwbaar onderzoek.

Zo komt het voor dat de geleverde kwaliteit schilderwerk niet voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Op basis van onafhankelijke beoordeling dient te worden vastgesteld of het werk conform een bestek/advies of offerte is uitgevoerd. Daarbij kan tevens beoordeeld worden of het schilderwerk voldoet aan redelijk te stellen eisen aan vakmanschap.

Partijen kunnen ook verzoeken om een bindend advies. Daarbij is de inzet een geschil tussen partijen dat door een onafhankelijke deskundige dient te worden beoordeeld. Beide partijen gaan vooraf schriftelijk akkoord met de uitspraak.

Bij geschillen kunnen we ook als mediator/bemiddelaar optreden. Daarbij gebruiken we naast onze technische vakkennis ook onze communicatieve vaardigheden. Als onafhankelijke derde partij zijn we veelal in staat om voor partijen een praktische oplossing aan te dragen.

Meer informatie over dit onderwerp?

Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.

Ik heb interesse

Naam
Vul uw naam in.

Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in

Invalid Input