Vorige ◁ | ▷ Volgende

Onder onderhoudsmanagement verstaan wij alle facetten die een rol spelen bij het organiseren van onderhoud aan de buitenschil van woningen en gebouwen. In de praktijk gaat het hierbij om schilderwerk en ondergrondherstel van houten, steenachtige en metalen bouwdelen. Graag ondersteunen wij u als vastgoedbezitter binnen het gehele onderhoudsproces.

Het proces verloopt veelal van een inspectie (quick-scan), plan van aanpak en begroting, via de inkoop tot en met de begeleiding van de uitvoering.

Wij zijn beschikbaar voor het uitvoeren van één of meerdere onderdelen zoals het beoordelen van de algehele conditie van bouwdelen, het in kaart brengen van aangetast hout, betonschade en dergelijke. Op basis van onze bevindingen kunnen we een plan van aanpak uitwerken, een werkbestek of een begroting opstellen. Tijdens de uitvoering kunnen we het werk begeleiden en vervolgens opleveren. Tevens zijn wij in staat het organisatorische deel van het proces geheel of gedeeltelijk voor onze rekening te nemen.

De praktijk leert dat hierin vaak verbeteringen mogelijk zijn.

Meer informatie over dit onderwerp?

Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.

Ik heb interesse

Naam
Vul uw naam in.

Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in

Invalid Input